Trening

Fremskritt

Tren som det passer deg

Vi skreddersyr ditt medlemskap slik at det passer deg og dine treningsvaner.

Vi gir deg flere muligheter: Gymtrening, i gruppe sammen med andre, PT-smallgroup, våre unike treningsprosjekter som styrkeskolen eller tren med PT (alene eller med en venn). Vi har medarbeiderne med bred kompetanse og lang erfaring innen trening.

Alle medlemskap har:

 • Ingen bindinstid
 • Behandlingstid på 24 timer
 • Digitalt medlemskort
 • Tilgang på personlig terapeut ved spørsmål om helse
 • Tilgang på personlig trener ved spørsmål om trening

Alle under 16 år: Foresatte må melde seg inn via K24 UNG

K24 Bare trening

For alle over 16 år
kr299
kr 99 pr måned
 • Kampanjepris første måned, deretter 299,-/mnd
 • Alle grunnleggende medlemsfordeler
 • Tilgang til K24 Trening 05:00-24:00 365 dager I året

K24 UNG

For alle under 16 år
kr 299 pr måned
 • Alle grunnleggende medlemsfordeler
 • TRYGG START - TRYGG TRENING
 • Tilgang til K24 Trening 05:00-24:00 365 dager I året
 • 2 Obligatoriske PT-timer for å sikre god teknikk, riktig treningsbelastning og ellers lære og opptre trygt og sikkert, samt at et treningsprogram (totalt kr. 1199,-) ​
 • Sponsor/foresatt registreres via innmelding av treningsmedlemmet

K24 Lavterskel

Tilgang til gruppetimer
kr 549 pr måned
 • Alle grunnleggende medlemsfordeler
 • Tilgang til Lavterskel/Rehab
 • Tilgang til K24 Trening 05:00-24:00 365 dager I året
 • Sponsormedlemskap

  Skal noen andre betale for medlemskapet ditt ? Velg denne, deretter medlemskap og følg instruksene i innmeldingsskjemaet

 • Bedriftsmedlemskap

  Velg denne om du har en sponsorkode fra arbeidsgiver.

Oppdag noe for deg

Treningstilbud

Moderne - Service - Kompetanse

Hvorfor bli medlem hos k24

Fortsatt ikke bestemt deg for å bli medlem hos oss?

Vi tilbyr alle en gratis prøvetime på K24

Vi ønsker imidlertid at du booker en tid for dette på forhånd, slik at vi kan ønske deg velkommen på en god måte og vise deg rundt i senteret vårt. Du kan booke en time via kontaktskjema eller ta kontakt på tlf: 99 10 24 24 eller e-post post@k24.no

Styrketrening for nybegynnere

Lavterskel 1 & 2

For deg som ønsker en fin inngangsport til styrketrening på en trygg, effektiv og enkel måte. Over tid vil du få gode og varierte øvelser for hele kroppen. Slik at du skal føle deg trygg til å trene alene hvis du ønsker det.

Perioder: Treningen er lagt opp i halvårperioder med kortere månedsperioder. I løpet av hver måned vil vi gå gjennom forskjellige treningsformer, teknikker, og variasjoner av styrketrening. Den røde tråden er styrke, mobilitet, koordinasjon og kondisjon.

Timen er utviklet og ledes av fysioterapeut med spesialisering innenfor aktivitetsmedisin og våre erfarne trenere. Det vil bli gitt mulighet for tilrettelegging av eget treningsprogram som du kan gjøre på egenhånd. Timen foregår i små grupper på ca 8 personer for best oppfølging av den enkelte, og med rolig tidsramme slik at man kan jobbe etter eget tempo.

LAVTERSKEL 1

Jobber med egen kroppsvekt, fokus på mobilitet, koordinasjon og kondisjon. Bli kjent med eget nivå.

LAVTERSKEL 2

Etter økt styrke er oppnådd trenger man nye utfordringer for videre utvikling. Her benyttes vekter som verktøy. Du lærer også hvordan de brukes og hva som er målet med vekter som hjelpemiddel i styrketreningen.

Begge lavterskelgruppene trener to ganger i uken.
Se timeplan for dag og tidspunkt.

Medlemskap: K24 Lavterksel (kr 549,- per mnd)

Effektiv trening

HIIT55

HIIT55 er en morsom, variert og effektiv trening på 55 minutter.  Denne passer til alle, uavhengig av alder, kjønn og nåværende form. Intensiteten styres utifra personlige preferanser slik at du skal få mest mulig utbytte og fremgang i treningen.

Ta kontakt med oss for mer info.

Tidspunkt: tirsdag og torsdager kl 16.30 

Medlemskap: K24 Gruppe Plus (kr 549,- per mnd)

Er du over 60?

Godt voksen og sterk

Formål:
Øke styrke og utholdenhet for å forebygge aldersrelaterte utfordringer som muskelsvekkelse, nedsatt balanse, svimmelhet og benskjørhet.

Innhold:
16 treningsøkter fordelt på 8 uker med fokus på riktig trening for å bedre styrke, bevegelighet og balanse. Denne timen er utviklet og ledes av vår fysioterapaut Kristine, som har hatt denne grupper siden oppstart i 2016. 

Pris: 2100 kr
Tidspunkt: Mandager og Torsdager kl 11:00-12:00

For spørsmål eller påmelding, ta kontakt med Adrian: Klikk her!
Eller send en epost til: adrian@klinikk24.no 

For de under 16 år

Trygg start

TRYGG START – TRYGG TRENING

Inkl. i innmeldingsavgift er 2 obligatoriske PT-timer

for å sikre god teknikk, riktig treningsbelastning og ellers lære og opptre trygt og sikkert. Det vil også bli gitt individuelt treningsprogram i samtale med personlig trener på PT-timen (totalt kr.1199,-).

Medlemskapet inkluderer:

 • Ingen binding
 • Tilgang til K24 Trening 05:00-20:00 365 dager I året
 • Tilgang til Fabrikken under bemannet åpningstid
 • Digitalt medlemskort
 • Behandlingsgaranti 24t
 • Tilgang på personlig terapeut ved spørsmål om helse
 • Tilgang på personlig trener ved spørsmål om trening
 • Tren på to senter

For å bli medlem velges medlemskap “K24 Ung”. I velkomstmelding er det forklart videre hvordan medlemskapet blir godkjent ved bekreftelse fra foresatt. Når medlemskapet er godkjent kan PT-timene avtales. Ta kontakt med oss eller direkte med vår PT Alexander for å komme igang med PT-timene! 

Kontakt Alexander: klikk her!

Individuelt tilrettelagt

PERSONLIG TRENING

 

Har du som mål å komme i gang med treningen, gjøre en livstilsendring, prestere bedre i hverdagen, på jobb, i idretten din, hjemme med familien? Da kan våre personlige trenere hjelpe deg med å skreddersy og tilpasse treningen og aktivitetene dine i forhold til målene dine. Dette vil gi deg mer energi, humør og overskudd i hverdagen.

En PT hos K24 er opptatt av at du som kunde skal få trening og aktivitet tilpasset ditt ståsted. Vi skal skreddersy trening tilpasset din livssituasjon og helsetilstand når du begynner hos oss.

Om du har utfordringer med muskel og skjelett vil våre trenere jobbe tett opp mot våre terapeuter for at vi  sammen med deg kan tilpasse trening og aktivitet på en trygg og god måte.

Vi på K24 stiller høye krav til våre PT´er slik at du som kunde vil få trene med noen av de beste og mest oppdaterte PTene. Dette sier vi da vi har et bredt og stort fagmiljø innenfor helse og fysisk aktivitet hos oss. Vi jobber daglig på kryss og tvers av faggruppene for å hjelpe og skape best mulig resultater om det er snakk om rehabilitering etter skade, tilpasset trening ved muskel- eller skjelettlidelser, for mosjonister, toppmosjonister og idrettsutøvere.

Alle våre trenere er utdannet  via anerkjente utdanninger som Norges Idrettshøyskole, AFPT med flere. I tillegg stilles det høye krav til videreutdanning, kursing, faglig påfyll og oppdateringer igjennom hele året.

 

TREN MED PT PÅ SENTERET, UTE ELLER ONLINE!

Individuelt opplegg

rehabgruppe

En gruppe for deg som allerede går til behandling eller tidligere har gått til behandling, og har fått et opplegg for øvelser. Gruppens formål er å legge til rette for progresjon i øvelsene, samt veilede i forhold til utførelse av øvelsene, og aktuell problemstilling.

Timene blir ledet av en fysioterapeut og vi vektlegger individuell tilpassing av øvelsene. Timene har fokus på teknisk utførelse av øvelsene, samt progresjon i henhold til hvor du er i behandlingsforløpet.

Det vektlegges kunnskapsoverføring og noe undervisning underveis i timene, slik at du er bedre rustet til å være mer aktiv i egen hverdag.

 

Timen avholdes Mandager og Onsdager 14:00-15:00.

Ved spørsmål om timen, kontakt vår fysioterapaut Robert: Klikk her!

Medlemskap: K24 Gruppe pluss (kr 549,- per mnd)