Trening

Oppfølging over tid

Bærekraftig trening

Trening er ferskvare og gode treningsrutiner tar tid å implementere i praksis. Bærekraftig trening er vårt tilbud til deg som ønsker å få til gode og effektive treningsvaner. Vi kunne sagt fra start til slutt, men vårt mål er at du aldri skal slutte. Det er derfor vi kaller det bærekraftig helse.

Du vil lære mye om styrketrening i praksis. Lær mer om hvordan du på en effektiv måte bygger opp styrketreningen og hvordan du enkelt kan måle fremgang. Det vil bli terpet teknikk og utførelse av alle de vanligste basisløftene. 

Vi tar utgangspunkt i nåværende status og tilpasser programmet utifra dine ønsker og behov. Som regel kan vi grovt dele inn i tre ulike perioder.

PERIODE 1: OPPFØLGING X 2 PER UKE

Med bakgrunn i tidligere treningserfaring, skader, nåværende helse, behov og målsetning lager vi et tilpasset treningsprogram. Formålet i denne perioden er å gjøre deg trygg med styrketrening, skape treningsglede og mestringsfølelse. Din PT vil følge deg opp tett, minimum 2 ganger i  uka.

PERIODE 2: OPPFØLGING X 1 PER UKE

Nå har du kommet deg godt inn i treningsrutinene og føler deg komfortabel med øvelsene og har riktig teknikk. Målet i denne perioden er derfor at du skal bli mer selvstendig, men fortsatt ha en viss trygghet med jevnlig oppfølging. Vi progredierer med nye øvelser og tyngre belastning.

PERIODE 3: OPPFØLGING X 1 PER MÅNED

Nå begynner du å få teken på å trene på egenhånd. Du er trygg og selvstendig treningen. Du vil kanskje spisse treningen enda mer inn mot spesifikke mål. Din personlige trener følger deg opp månedlig og hjelper til med å opprettholde gode treningsvaner og riktig progresjon.

Book deg en passende pakke under. Eventuelt kan du booke deg en gratis introsamtale uten forpliktelser, så finner vi sammen ut hvilken pakke som passer deg best. Det er også mulig å skreddersy individuelle pakker ved behov. 

Vi benytter helseplattformen Abel som verktøy og digitalt treningsprogram i app. Ta kontakt for mer info

PT30

kr 3995 pr. måned
  • 6 mnd avtale

PT50

kr 3329 pr. måned
  • 12 mnd avtale

PT50

kr 5339 pr. måned
  • 12 mnd avtale

Oppdag noe for deg

Treningstilbud

Moderne - Service - Kompetanse

Hvorfor velge
k24?

Vi setter deg i fokus

Ta kontakt på tlf: 99 10 24 24 eller e-post post@k24.no for mer info om våre helse- og treningstilbud

Er du over 60?

Godt voksen og sterk

Formål:
Øke styrke og utholdenhet for å forebygge aldersrelaterte utfordringer som muskelsvekkelse, nedsatt balanse, svimmelhet og benskjørhet.

Innhold:
16 treningsøkter fordelt på 8 uker med fokus på riktig trening for å bedre styrke, bevegelighet og balanse. Denne timen er utviklet og ledes av vår fysioterapeuter og fysiske trenere. Gruppetreningen er meget populær og har holdt på siden 2016.

Pris: 2600 kr
Tidspunkt: Mandager og Torsdager kl 11:00-12:00

For spørsmål eller påmelding, ta kontakt.
Send en epost til: post@k24.no eller ring 99102424

For de under 16 år

Trygg start

TRYGG START – TRYGG TRENING


Barn og unge har god nytte av styrketrening så lenge det tas hensyn til vekst og utvikling. For å sikre god teknikk, riktig treningsbelastning og ellers lære og opptre trygt og sikkert har vi utviklet «Trygg start, Trygg trening»

Det vil også bli gitt individuelt tilpasset treningsprogram i treningsappen Abel (abel.fit), med tilgang til chattefunksjon med terapeut/trener.

Timene holdes av fysioterapeut og/eller fysisk trener.

Kontakt oss for mer info.

Individuelt tilrettelagt

PERSONLIG TRENING

 

Har du som mål å komme i gang med treningen, gjøre en livstilsendring, prestere bedre i hverdagen, på jobb, i idretten din, hjemme med familien? Da kan våre personlige trenere hjelpe deg med å skreddersy og tilpasse treningen og aktivitetene dine i forhold til målene dine. Dette vil gi deg mer energi, humør og overskudd i hverdagen.

En PT hos K24 er opptatt av at du som kunde skal få trening og aktivitet tilpasset ditt ståsted. Vi skal skreddersy trening tilpasset din livssituasjon og helsetilstand når du begynner hos oss.

Om du har utfordringer med muskel og skjelett vil våre trenere jobbe tett opp mot våre terapeuter for at vi  sammen med deg kan tilpasse trening og aktivitet på en trygg og god måte.

Vi på K24 stiller høye krav til våre PT´er slik at du som kunde vil få trene med noen av de beste og mest oppdaterte PTene. Dette sier vi da vi har et bredt og stort fagmiljø innenfor helse og fysisk aktivitet hos oss. Vi jobber daglig på kryss og tvers av faggruppene for å hjelpe og skape best mulig resultater om det er snakk om rehabilitering etter skade, tilpasset trening ved muskel- eller skjelettlidelser, for mosjonister, toppmosjonister og idrettsutøvere.

Alle våre trenere er utdannet  via anerkjente utdanninger som Norges Idrettshøyskole, AFPT med flere. I tillegg stilles det høye krav til videreutdanning, kursing, faglig påfyll og oppdateringer igjennom hele året.

 

TREN MED PT PÅ SENTERET, UTE ELLER ONLINE!

Individuelt opplegg

rehabgruppe

En gruppe for deg som allerede går til behandling eller tidligere har gått til behandling, og har fått et opplegg for øvelser. Gruppens formål er å legge til rette for progresjon i øvelsene, samt veilede i forhold til utførelse av øvelsene, og aktuell problemstilling.

Timene blir ledet av en fysioterapeut og vi vektlegger individuell tilpassing av øvelsene. Timene har fokus på teknisk utførelse av øvelsene, samt progresjon i henhold til hvor du er i behandlingsforløpet.

Det vektlegges kunnskapsoverføring og noe undervisning underveis i timene, slik at du er bedre rustet til å være mer aktiv i egen hverdag.

 

Timen avholdes Mandager og Onsdager 14:00-15:00.

Ved spørsmål om timen, kontakt oss