Personvern

Personvern er viktig for oss

Denne personvernerklæringen er ment å gi informasjon om hvordan og hvorfor Klinikk24, FIT24 og K24 Trening (heretter K24) samler inn og behandler personopplysninger.

K24 er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger etter denne personvernerklæringen. Det betyr at K24 er ansvarlig for å definere formålene med behandlingen av personopplysninger og dessuten for å overholde personvernlovgivningen.
Klinikk24 samler inn opplysninger og behandler disse ut fra samtykke fra den registrerte eller inngåelse av avtale (kontrakt) med den enkelte. Dersom K24 skal behandle personopplysninger til barn under 13 år kreves det samtykke fra de foresatte.

Følgende opplysninger kan lagres og behandles om våre kunder for å administrere kundeforholdet og yte god service:

Navn, fødselsdato, adresse, postnr, kjønn, e-postadresse, bilde (frivillig), mobilnummer, kontonummer, og kommunikasjonslogg (e-post og hendelseslogg).

Gjennom våre journal- og medlemssystemer Physica og Eziteq er der også en betalingsløsning (NETS AS) knyttet til fakturering, kortterminal og avtalegiro.

K24 registrerer også medlemmets bruk av sentrene: besøk og påmeldte gruppetimer. Disse opplysningene analyseres på et aggregert nivå for å skape bedre tilbud til våre medlemmer. Medlemmer kan også følges opp én-til-én basert på sine besøk. Dette gjøres for å gi en forbedret kundeopplevelse.

Gjester som har besøkt et av våre sentre (prøvetime o.l.) kan få registrert det samme settet av personopplysninger (med unntak av kontonummer) som medlemmer for å kunne følge opp potensielle medlemmer salgsmessig.

Medlemssystemet er hos K24 tilgjengelig for selskapets ansatte og sikres gjennom passordbeskyttet pålogging.

K24s nettsider benytter informasjonskapsler (cookies), også fra 3. parter som Google og Facebook. Dette gjør vi for å huske deg og dine preferanser, samt for bedre målretting av digital markedsføring og innsikt i bruk av dagens nettsider

K24 har en databehandleravtale med følgende selskaper som har innsyn i ulike deler av persondata:

  • LifeVision AS (leverandør av digital medlemsdialog via SMS og e-post)
  • Aspit AS / Physic Pasientjournalsystem
  • Eziteq AS – Leverandør av medlemssystem