idrett &
idrettskader

Fremskritt

Trening på dine premisser

Hos K24 vil du møte erfarne og videreutdannede terapeuter med høy faglig kompetanse innen idrettsmedisin. Hos oss jobber blandt annet Spesialist i Idrettsfysioterapi, Idrettslege og ortoped og fysiske trenere. Vi er  spesialisert innen rehabilitering og retur til idrett, samt prestasjonsrettet trening.

Våre terapeuter og fysiske trenere jobber daglig med idrettsutøvere i alle aldre. Klinikk24s terapeuter er tilknyttet flere idrettslag og landslag innen ulike idretter. Lokalt har vi flere klubber hvor vi fungerer som medisinske koordinatorer, med hovedansvar for skader, opptrening og skadeforebygging.

Hos Klinikk24 vil du få:

 • En grundig undersøkelse og vurdering av Funksjon/problemstilling i lys av systematisert erfarings- og forskningskunnskap
 • Svar på dine spørsmål omkring dine merker/plager
 • Hjelp til smertelindring og egenmestring
 • Fokus på å behandle årsaken og ikke symptomene
 • Råd og hjelp til hvordan hinder at plagene kommer tilbake.
 • Skadeforebyggende og prestasjonsfremmende trening

kontroller at du trener riktig og optimalt

testlab

Vi er opptatte av å kvalitetssikre fremgang i rehabilitering og prestasjonsrettet trening. 

Dette gjelder uansett om du er idrettsutøver, supermosjonist eller hvermannsen. Testing er ett nyttig verktøy for å monitorere kvaliteten som blir lagt ned i trenings- eller rehabiliteringsarbeidet. 

Ved å benytte f.eks Musclelab, laktatmåling eller “IronMan” får vi en nøyaktig og objektiv måling av fysiske parametre/egenskaper som kraft, hastighet, effekt, spenst og terskelverdier.

Vi kjører som oftest en test – retest for å se endringer etter en intervensjon( eks: opptrening etter korsbåndsskade),før og etter sesongoppkjøring/barmarksperiode.

Ikke nøl med å ta kontakt for tilbud på testing til deg selv, treningsvenner eller idrettslaget.

 

meld skaden til

idrettsforsikringen

Når du driver aktivt med organisert idrett er du forsikret gjennom lisensen din. Dette betyr at om du melder skaden til forsikringen kan du få dekket behandling hos klinikk24. Når du har fått godkjent behandling kan du bestiller time hos oss. 

Svært mange idretter er tilknyttet Idrettens Skadetelefon. Våre fysioterapeuter og ortoped/idrettslege er en del av Idrettens Helsesenter sitt spesialistnettverk. Dette betyr at du kan motta undersøkelse og behandling via din forsikring/lisens hos våre godkjente terapeuter. Gå inn på idrettshelse.no, velg din idrett, og registrer skaden. Når skaden er registrert og godkjent, kan du bestille time hos en av våre godkjente terapeuter.

Om ditt forbund ikke er tilknyttet Idrettens Helsesenter finner du info om behandlingsforsikringen på forbundets hjemmesider.

vil du lære mer om skader og Forebygging

foredrag

Vi er opptatte av å spre kunnskap ut til breddeidretten og da spesielt til de aller yngste.

Vi holder derfor jevnlig foredrag og workshops for foreldre, trenere og utøvere. Eksempler på foredrag/workshops vi holder er:

 • Akutt skadebehandling
 • Styrketrening for barn og unge
 • Belastningsskader hos barn og unge – vanligste skader når og hvor?
 • Kondisjonstrening
 • Prestasjonsrettet trening
 • Skadeforebygging
 

Ikke nøl med å ta kontakt om du ønsker å få oss på besøk!

 

Moderne - Service - Kompetanse

Hvorfor trene med Pt hos k24

styrketrening er både skadeforebyggende og Prestasjonsfremmende

Vi tilbyr trygg og sikker trening

Har du lyst til å bli flinkere i din idrett, trene skadeforebyggende og prestasjonsfremmende?

Book en uforpliktende og gratis introsamtale med oss 

 

 

Ta Kontakt
For Gratis Introsamtale!