fbpx

Om K24

Helsehuset k24

Velkommen til et tverrfaglig miljø med høy kompetanse. Hos K24 finner du bred kunnskap innen blant annet trening, diagnostikk og behandling av muskel-, og skjelettplager, graviditet og livsstilsrelaterte plager

K24 ønsker å hjelpe deg til en smertefri og aktiv hverdag. Hos oss vil du få hjelp og oppfølging basert på en grundig utredning. Våre terapeuter og prestasjonstrenere samarbeider tett slik at du skal bli kvitt smertene, prestere bedre og generelt få en bedre hverdag.

Uansett alder, uansett fysiske forutsetninger, vi hjelper deg med behandling og trening.

Vårt mål og visjon er at du skal være i fokus. Med et bredt tverrfaglig samarbeid sikres du et best mulig resultat. Vi søker til enhver tid å integrere den nyeste kunnskapen og de erfaringer vi opparbeider oss over tid. Du skal gjøre jobben selv, men vi skal være tett på og bidra med vår kunnskap omkring trening, bevegelse og smerte. Sammen skal vi bidra til at du kan ta de riktige avgjørelsene for å bli kvitt dine plager. Vi skal være ditt naturlige valg for deg som ønsker en aktiv og smertefri hverdag.

Våre medarbeidere er engasjerte og kunnskapsrike. Valg av trenings- og behandlingsmetode er dypt forankret i dokumenterte og effektive tilnærminger. Våre prestasjonstrenere og terapeuter holder jevnlig foredrag og kurs, samt veileder studenter.

Kontakt oss

E-post

Klinikk:
post@klinikk24.no
Trening:
post@k24.no

Telefon

99 10 24 24
Tastevalg 1: Klinikk
Tastevalg 2: Trening
Tastevalg 3: Vakt treningssenter

Adresse

Storgata 2 A
9008 Tromsø

Adkomst

Vi har inngang fra Storgata, sør i Mackkvartalet. Det finnes parkering langs storgata og på parkeringsplass rett over veien. Busstoppet er 50 meter unna.