Massasje

K24 tilbyr skreddersydde massasjepakker som er utarbeidet og tilpasset gjennom flere års erfaring og i samspill med fysioterapeuter, osteopater og manuellterapeuter.

Produktet massasje er ikke ment som primær-behandling men kan være nyttig i forhold til forebygging av plager så lenge du har en noenlunde aktiv tilværelse i hverdagen. Massøren er obs på å identifisere eventuelle problemer som trenger kyndig veiledning og vil ved behov ta i bruk hjelp fra spesialister i idrettsfysioterapi, osteopati eller manuellterapi.

25 min / 40 min

Gjennomgang av sete, legg, og lår med et spesielt fokus på utsiden av låret og opp mot hoften.

25 min / 40 min

Gjennomgang av lyske, lår og legger. Områder som vi av erfaring vet kan være en utfordring, blir jobbet godt med og målet er at du skal prestere bedre enn før.

25 min / 40 min

Her kommer nakke, skulder og arm i fokus. Sliter du med å slappe av og føler deg stresset og sår i nevnte områder så er dette kanskje noe for deg. Målet her er avspenning og å få tilbake roen og søvnen.

25 min / 40 min

Sliter du med en sliten eller sår rygg? Da kan denne gjennomgangen av ryggsøylen din være fin. Her vil det jobbes intens med ryggsøylens muskler fra rumpe til hode.

25 min

Studienakke og studieskuldre ? Da er dette noe for deg. Sliter du med å stresse ned og føler deg sår etter lange studiedager? Målet her er avspenning og få tilbake roen og nattesøvnen.

60 min

Dette er allrounderen hvor du blir neddynget med velvære fra topp til tå. Ligg ned og nyt. Dette er din personlige flukt fra ukas tøffe tak

60 min

Hva synes du om fotmassasje, nakkemassasje, hodebunnsmassasje og ansiktsmassasje i ett? Legg deg på rygg, slapp av og nyt. Dette er den ultimate velvære gaven.

60 min

Sliter du med stram og øm muskulatur i nakke, rygg og skuldre etter amming og bæring av den lille? Er du sliten etter lite søvn over lang tid? Da er dette timen for deg. Koble ut og en behandling som fokuserer på problemområdene for mammaer.