Åpningstider klinikk:

Man – Tor: 07.00 – 18.00
Fre: 07.00 – 16.00


Åpningstider Trening:

Alle dager 05.00 – 00.00

Åpningstider Fabrikken/Kampsport:

TSE Åpningstider, ellers etter avtale

Kontakt oss

Helsehuset K24

Mackkvartalet

Storgata 2 A

9008 Tromsø

Telefon:

tlf: 99 10 24 24

E-post:

Trening: post@k24.no

Klinikk: post@klinikk24.no

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2018 K24. All rights reserved. 

Trening

TREN SOM DET PASSER DEG

Vi skreddersyr ditt medlemskap slik at det passer deg og dine treningsvaner. Vi gir deg flere muligheter: Gymtrening, i gruppe sammen med andre, PT-smallgroup, våre unike treningsprosjekter som styrkeskolen eller tren med PT (alene eller med en venn). Vi har medarbeiderne med bred kompetanse og lang erfaring innen trening.

LAVTERSKEL
STYRKESKOLEN
SENIORTRENING
UNG - TRYGG START
KONDISJON
REHABILITERING

HVORFOR BLI MEDLEM HOS K24

På K24 vil du finne imøtekommende og serviceinnstilte medarbeidere som vil gjøre dine besøk hos oss så gode som mulig. Vi har et høyt kompetent helse- og treningsteam med faglig dyktighet til å designe det treningsopplegget som er riktig for deg og dine mål.

Hos oss finner du et av Norges mest moderne treningssenter med det nyeste av utstyr fra flere anerkjente leverandører. Vi har hatt mye fokus på løsninger som gir deg mest igjen for tiden og jobben du vil legge ned i treningen din.

Gjennom vårt høye fokus på trygghet og kompetanse har vi til enhver tid som mål at du skal føle deg som en del av senteret og det gode miljøet hos K24. Samtidig har vi satt et tak på antall medlemskap i senteret, slik at du skal føle at du kan trene uten at det oppleves som et for fullt senter.

Hos oss kan du velge mellom flere medlemskap og alle uten bindingstid (gjelder ikke kampsport), 

 kan velge akkurat det medlemskapet som passer best for deg der du er nå! Det er heller ingen problem å endre underveis om behovet skulle endre seg.

På K24 vil du finne personell som du kan spørre om du lurer på noe eller trenger hjelp.

I tillegg til dette vil du få 24-timers garanti på undersøkelse/behandling hos terapeutavdelingen.

K24 og Klinikk24 er et kompetansesenter. Gjennom vårt helhetlige helse og treningstilbud med godt utdannede personell jobber vi hele tiden med å videreutdanne og oppdatere oss. Våre terapeuter og trenere jobber med å undervise, kurse og foreleser for flere forskjellige miljøer. Dette gjør vi internt og til medlemmer med workshops, div kurs, for samarbeidspartnere og div foreninger vi samarbeider med. Vi ønsker at våre medlemmer og samarbeidspartnere skal øke kompetanse på helse og trening.

 

Fortsatt ikke bestemt deg for å bli medlem hos oss?
Vi tilbyr alle en gratis prøvetime på K24. Vi ønsker imidlertid at du booker en tid for dette på forhånd, slik at vi kan ønske deg velkommen på en god måte og vise deg rundt i senteret vårt. Du kan booke en time via kontaktskjema eller ta kontakt på tlf: 99 10 24 24 eller e-post post@k24.no

 

VÅRE TRENINGSTILBUD

 
 
 
 
 
 
 
 

LAVTERSKEL 1 og 2

Målgruppe: Styrketrening for nybegynnere.

For deg som ønsker en fin inngangsport til styrketrening på en trygg, effektiv og enkel måte. Over tid vil du få gode og varierte øvelser for hele kroppen. Slik at du skal føle deg trygg til å trene alene hvis du ønsker det. ​

Perioder: Treningen er lagt opp i halvårperioder med kortere månedsperioder. I løpet av hver måned vil vi gå gjennom forskjellige treningsformer, teknikker, og variasjoner av styrketrening. Den røde tråden er styrke, mobilitet, koordinasjon og kondisjon.

Timen er utviklet og ledes av fysioterapeut med spesialisering innenfor aktivitetsmedisin og våre erfarne trenere. Det vil bli gitt mulighet for tilrettelegging av eget treningsprogram som du kan gjøre på egenhånd. Timen foregår i små grupper på ca 8 personer for best oppfølging av den enkelte, og med rolig tidsramme slik at man kan jobbe etter eget tempo.

LAVTERSKEL 1​

Jobber med egen kroppsvekt, fokus på mobilitet, koordinasjon og kondisjon. Bli kjent med eget nivå.

LAVTERSKEL 2
Etter økt styrke er oppnådd trenger man nye utfordringer for videre utvikling. Her benyttes vekter som verktøy. Du lærer også hvordan de brukes og hva som er målet med vekter som hjelpemiddel i styrketreningen.

Begge lavterskelgruppene trener to ganger i uken.

Se timeplan for dag og tidspunkt.

Medlemskap: K24 Gruppe Pluss (kr 549,- per mnd)

STYRKESKOLEN

Styrkeskolen er et unikt tilbud hvor du lærer mye om styrketrening i praksis. Lær mer om hvordan du på en effektiv måte bygger opp styrketreningen og hvordan du enkelt kan måle fremgang. Det vil bli terpet teknikk og utførelse av alle de vanligste basisløftene. 

 

Du trener i gruppe under veiledning av erfaren instruktør. Du skriver treningsdagbok og får nytt program hver 3. uke. Deltakerne har eget gruppeforum for diskusjon og oppfølging. De av deltakerne som ønsker, kan benytte seg av månedlig kroppsanalyse på vår medisinsk godkjente tanitamaskin. 
 

Styrkeskolen trener 2 gang i uken - se timeplan for dag og tidspunkt.

Medlemskap: K24 Gruppe Plus (kr 549,- per mnd)

GODT VOKSEN OG STERK

Målgruppe:
Kvinner og menn mellom 60 og 100 år 

Formål: 
Øke styrke og utholdenhet for å forebygge aldersrelaterte utfordringer som muskelsvekkelse, nedsatt balanse, svimmelhet og benskjørhet.

 

Innhold: 
16 treningsøkter fordelt på 8 uker med fokus på riktig trening for å bedre styrke, bevegelighet og balanse. Denne timen er utviklet og ledes av vår fysioterapaut Kristine, som har hatt denne grupper siden oppstart i 2016. 

 

Pris: 2100 kr

Tidspunkt: Mandager og Torsdager kl 11:00-12:00

For spørsmål eller påmelding,
ta kontakt med Kristine: Klikk her!

Eller send en epost til: kristine@klinikk24.no 

Trygg start

For de under 16 år

TRYGG START - TRYGG TRENING

Inkl i innmeldingsavgift er 2 obligatoriske PT-timer

for å sikre god teknikk, riktig treningsbelastning og ellers lære og opptre trygt og sikkert. Det vil også bli gitt individuelt treningsprogram i samtale med personlig trener på PT-timen (totalt kr.1199,-).

Medlemskapet inkluderer:
Ingen binding

Tilgang til K24 Trening 05:00-20:00 365 dager I året

Tilgang til Fabrikken under bemannet åpningstid

Digitalt medlemskort

Behandlingsgaranti 24t

Tilgang på personlig terapeut ved spørsmål om helse

Tilgang på personlig trener ved spørsmål om trening

Tren på to senter

Bli medlem!

For å bli medlem velges medlemskap "K24 Ung". I velkomstmelding er det forklart videre hvordan medlemskapet blir godkjent ved bekreftelse fra foresatt. Når medlemskapet er godkjent kan PT-timene avtales. Ta kontakt med oss eller direkte med vår PT Alexander for å komme igang med PT-timene! 

 

Kontakt Alexander: klikk her!

HOFTE/KNE

En gruppe med formål å øke styrke og motorisk kontroll rundt hofte- og kneledd. Treningen er individuelt tilrettelagt med tanke på ferdighetsnivå, og passer for deg som ønsker å komme i gang med styrketrening for hofte og knær, uavhengig av tidligere treningserfaring og eventuelle kne-/hofteplager

20 treningsøkter fordelt på 10 uker med fokus på trening for å bedre styrke, motorisk kontroll og balanse.

Timene blir ledet av en fysioterapeut og vi vektlegger individuell tilpassing av øvelsene.

Det vektlegges kunnskapsoverføring og noe undervisning underveis i timene, slik at du er bedre rustet til å være mer aktiv i egen hverdag

 

Timene avholdes på k24 trening (under klinikken) mandager og onsdager kl 16-17.

Deltakelse koster 2400,- for 10 uker.

Påmelding og spørsmål rettes til Robert, på epost: robert@klinikk24.no, eller tlf: 99 10 24 24

REHABGRUPPE

 

En gruppe for deg som allerede går til behandling eller tidligere har gått til behandling, og har fått et opplegg for øvelser. Gruppens formål er å legge til rette for progresjon i øvelsene, samt veilede i forhold til utførelse av øvelsene, og aktuell problemstilling.

 

Timene blir ledet av en fysioterapeut og vi vektlegger individuell tilpassing av øvelsene. Timene har fokus på teknisk utførelse av øvelsene, samt progresjon i henhold til hvor du er i behandlingsforløpet.

 

Det vektlegges kunnskapsoverføring og noe undervisning underveis i timene, slik at du er bedre rustet til å være mer aktiv i egen hverdag.

 

Timen avholdes Mandager og Onsdager 14:00-15:00.

Ved spørsmål om timen,

kontakt vår fysioterapaut Robert: Klikk her!

Medlemskap: K24 Gruppe pluss (kr 549,- per mnd)

 

 

STYRKE & UTHOLDENHET

Styrke er muligens den viktigste fysiske ferdigheten man kan ha.

Å være sterk forebygger skader,  hindrer fall og brudd hos eldre og gjør at vi klarer oss bedre i hverdagen. En sterk kropp er frisk, gir energi og hindrer fravær fra jobb.

Hos oss har vi personlige trenere , idrettsfysiolog og spesialister i idrettsfysioterapi som har dybdekunnskap på styrketrening for idrettsutøvere og ulike idrettsgrener.

 

Vi har manuellterapeuter, osteopat, fysioterapeut og kiropraktor som tilrettelegger styrketrening for deg med smertetilstander, artrose samt revmatiske-, nevrologiske- og hjerte og karlidelser.

Styrketrening trenger ikke være komplisert eller vanskelig. Ta kontakt med oss om du har lyst til å komme i gang med trening.

Å trene kondisjon øker forbrenningen din, styrker hjertet og forebygger livsstilssykdommer.

Kondisjon eller utholdenhet er selve grunnsubstansen for personer som driver med for eksempel løping, sykling eller svømming.

 

Utholdenhet er et samspill mellom hjertet, lungene og musklene i kroppen. Utholdenhet regnes som kroppens evne  til å arbeide med relativ høy intensitet over lengre tid.

 

Kondisjonstrening bidrar til at du styrker hjertet slik at det kan pumpe mer blod per minutt til arbeidende muskulatur i kroppen. I tillegg vil lungekapasiteten din forbedres ved kondisjonstrening slik at du kan ta opp nok oksygen som videre transporteres til musklene og brukes til frigjøring av energi.

Vi har kunnskap og høyt utdannet personell på tilrettelegging av kondisjonsfremmende trening for deg som ønsker å trene mer effektiv for å nå dine treningsmål.

Vi tilbyr også trygg og god kondisjonstrening for deg med KOLS eller andre lungelidelser, hjerte- og karlidelser eller annen alvorlig sykdom hvor du er usikker på hva du kan gjøre.

Vi anbefaler alle å trene kondisjonstrening og aller helst i kombinasjon med styrketrening for optimal helseeffekt.

Har du flere spørsmål til kondisjonstrening eller trening generelt er det bare å ta kontakt med oss.

 

VÅRE PERSONLIGE TRENERE

Har du som mål å komme i gang med treningen, gjøre en livstilsendring, prestere bedre i hverdagen, på jobb, i idretten din, hjemme med familien? Da kan våre personlige trenere hjelpe deg med å skreddersy og tilpasse treningen og aktivitetene dine i forhold til målene dine. Dette vil gi deg mer energi, humør og overskudd i hverdagen.

En PT hos K24 er opptatt av at du som kunde skal få trening og aktivitet tilpasset ditt ståsted. Vi skal skreddersy trening tilpasset din livssituasjon og helsetilstand når du begynner hos oss.

Om du har utfordringer med muskel og skjelett vil våre trenere jobbe tett opp mot våre terapeuter for at vi  sammen med deg kan tilpasse trening og aktivitet på en trygg og god måte.

Vi på K24 stiller høye krav til våre PT´er slik at du som kunde vil få trene med noen av de beste og mest oppdaterte PTene. Dette sier vi da vi har et bredt og stort fagmiljø innenfor helse og fysisk aktivitet hos oss. Vi jobber daglig på kryss og tvers av faggruppene for å hjelpe og skape best mulig resultater om det er snakk om rehabilitering etter skade, tilpasset trening ved muskel- eller skjelettlidelser, for mosjonister, toppmosjonister og idrettsutøvere.

Alle våre trenere er utdannet  via anerkjente utdanninger som Norges Idrettshøyskole, AFPT med flere. I tillegg stilles det høye krav til videreutdanning, kursing, faglig påfyll og oppdateringer igjennom hele året.

 

TIMEPLAN