Personlig Trening

Fremskritt

Trening på dine premisser

Har du som mål å komme i gang med treningen, gjøre en livstilsendring, prestere bedre i hverdagen, på jobb, i idretten din, hjemme med familien? Da kan våre personlige trenere hjelpe deg med å skreddersy og tilpasse treningen og aktivitetene dine i forhold til målene dine. Dette vil gi deg mer energi, humør og overskudd i hverdagen.

En PT hos K24 er opptatt av at du som kunde skal få trening og aktivitet tilpasset ditt ståsted. Vi skal skreddersy trening tilpasset din livssituasjon og helsetilstand når du begynner hos oss.

Om du har utfordringer med muskel og skjelett vil våre trenere jobbe tett opp mot våre terapeuter for at vi  sammen med deg kan tilpasse trening og aktivitet på en trygg og god måte.

Vi på K24 stiller høye krav til våre PT´er slik at du som kunde vil få trene med noen av de beste og mest oppdaterte PTene. Dette sier vi da vi har et bredt og stort fagmiljø innenfor helse og fysisk aktivitet hos oss. Vi jobber daglig på kryss og tvers av faggruppene for å hjelpe og skape best mulig resultater om det er snakk om rehabilitering etter skade, tilpasset trening ved muskel- eller skjelettlidelser, for mosjonister, toppmosjonister og idrettsutøvere.

Alle våre trenere er utdannet  via anerkjente utdanninger som Norges Idrettshøyskole, AFPT med flere. I tillegg stilles det høye krav til videreutdanning, kursing, faglig påfyll og oppdateringer igjennom hele året.

BOOK EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE INTROSAMTALE FOR Å FINNE UT HVA SOM PASSER BEST FOR DEG.

trygg start, trygg trening

pt-start/PT MINI

PT-Start er vår måte å gi deg en god start til trening på senter.  Vi starter gjerne med en samtale, hvor vi kartlegger dine behov, forutsetninger og dine mål/ønsker for treningen. Vi går samtidig igjennom generell helse og eventuelle skader. Det er også mulighet for en fysisk kroppsanalyse ved bruk av vår medisinsk godkjente Tanita. 

Med bakgrunn i dette lager vi et treningsprogram som vi går igjennom sammen de to neste timene.

Pakken består av totalt 3 PT-timer (normalpris 799,- per time) og inkluderer Tanita Bodyscan (normalpris 399,-)

Vi har også PT-Mini. Dette er en månedlig PT time til kr. 799.- uten avtaletid, hvor du samtidig trener gratis på senteret.

Gratis trening er inkludert i alle PT-pakker!

 

PT- per time

fra kr 799,-
  •  

PT-Start

kr 1999,- PT-Pakke inkl gratis trening
  •  

PT-Mini

kr 799,- pr. måned inkl gratis trening
  •  

Oppfølging over tid

Bærekraftig trening med pt

Trening er ferskvare og gode treningsrutiner tar tid å implementere i praksis. Bærekraftig trening er vårt tilbud til deg som ønsker å få til gode og effektive treningsvaner. Vi kunne sagt fra start til slutt, men vårt mål er at du aldri skal slutte. Det er derfor vi kaller det bærekraftig helse.

Du vil lære mye om styrketrening i praksis. Lær mer om hvordan du på en effektiv måte bygger opp styrketreningen og hvordan du enkelt kan måle fremgang. Det vil bli terpet teknikk og utførelse av alle de vanligste basisløftene. 

Vi tar utgangspunkt i nåværende status og tilpasser programmet utifra dine ønsker og behov. Som regel kan vi grovt dele inn i tre ulike perioder.

PERIODE 1: OPPFØLGING X 2 PER UKE

Med bakgrunn i tidligere treningserfaring, skader, nåværende helse, behov og målsetning lager vi et tilpasset treningsprogram. Formålet i denne perioden er å gjøre deg trygg med styrketrening, skape treningsglede og mestringsfølelse. Din PT vil følge deg opp tett, minimum 2 ganger i  uka.

PERIODE 2: OPPFØLGING X 1 PER UKE

Nå har du kommet deg godt inn i treningsrutinene og føler deg komfortabel med øvelsene og har riktig teknikk. Målet i denne perioden er derfor at du skal bli mer selvstendig, men fortsatt ha en viss trygghet med jevnlig oppfølging. Vi progredierer med nye øvelser og tyngre belastning.

PERIODE 3: OPPFØLGING X 1 PER MÅNED

Nå begynner du å få teken på å trene på egenhånd. Du er trygg og selvstendig treningen. Du vil kanskje spisse treningen enda mer inn mot spesifikke mål. Din personlige trener følger deg opp månedlig og hjelper til med å opprettholde gode treningsvaner og riktig progresjon.

Book deg en passende pakke under. Eventuelt kan du booke deg en gratis introsamtale uten forpliktelser, så finner vi sammen ut hvilken pakke som passer deg best. Det er også mulig å skreddersy individuelle pakker ved behov.

PT30

kr 3995 pr. måned
  • 6 mnd avtale

PT50

kr 3329 pr. måned
  • 12 mnd avtale

PT100

kr 5399 pr. måned 19%rabatt
  • 12 mnd avtale

Moderne - Service - Kompetanse

Hvorfor trene med Pt hos k24

Fortsatt ikke bestemt deg for å trene med PT hos oss?

Vi tilbyr alle en gratis introsamtale

Har du lyst til å trene hos oss men er usikker på hvilken treningsform og opplegg som passer deg? 

Book en gratis introsamtale med oss. 

Virker det interessant med styrke- og kondisjonstrening, trening i gruppe, personlig trening og/eller veiledning innen kosthold og trening? Da vil en 20 minutters introsamtale med oss avdekke dine mål og forutsetninger. Vi gir deg våre anbefalninger om hvilken treningsform og intensitet som passer akkurat for deg. Vi vil prate med deg om dine mål, hva du ønsker å oppnå med treningen og hvilken tidligere erfaring du har med trening. Vi vil også komme inn på eventuelle tidligere og nåværende skader og generell helse. Ved behov konsulterer vi en av våre terapeuter på helseavdelingen. Sammen legger vi en plan slik at du når dine mål.

Samtalen er helt gratis og du kommer ikke til å svette i det hele tatt. Du investerer i tiden – vi byr på kaffen.

 

Book PT-Start 

 

Ta Kontakt
For Gratis Introsamtale!