Klinikk24 kan åpne igjen 20. april

Privatpraktiserende fysioterapeuter og kiropraktorer kan etter alle solemerker åpne instituttene igjen 20. april. Forutsetningen er at en ny bransjestandard for smittevern er på plass. Foreløpig vet vi ikke hva denne bransjestandarden innebærer, men vi vil komme med oppdatert info så snart den foreligger.

Alle som er på besøk hos oss skal være trygge på at vi tar smittevern på alvor. Klinikk24 har allerede egne interne smittevernregler på plass. Disse er utarbeidet og godkjent etter dialog med kommuneoverlegen i Tromsø.

Treningssentrene våre må dessverre foreløpig holde stengt, og det er foreløpig ingen dato klar for når vi kan åpne for trening igjen.

Det er viktig å påpekte at det foreløpig kun er en-til-en behandlinger det åpnes for. Det vil si at vi ikke starter opp våre fysiogrupper riktig enda. Det er også for tidlig å si om det åpnes opp for fullt. Det naturlige vil nok være en gradvis gjenåpning slik vi ser i andre sektorer.

Etter god respons og erfaringer gjort så langt vil vi fortsette vårt tilbud om videokonsultasjoner via sikker oppkobling også etter at vi vender tilbake til en normal hverdag.

Noen få prioriterte pasientgrupper vil fortsatt kunne motta behandling og oppfølging av våre terapeuter. Vi gjør, blant annet i samarbeid med fastlegene, fortløpende vurderinger av hvem som har kritisk behov for behandling i den hensikt å unngå varig funksjonstap. Eksempelvis gjelder dette nyopererte eller ved akutt oppståtte skader.

Personer som faller innenfor denne kategorien bes ta kontakt med oss direkte.

Vi vil da bistå med råd og veiledning, samt gjøre en grundig vurdering på om det er et kritisk behov for behandling ved oppmøte på klinikk.

Det vil da gis råd og veiledning, samt gjøres en vurdering av hvem som har kritisk behov for behandling.

Om du har behov for helsehjelp eller har andre spørsmål kan du enklest komme i kontakt med oss på mail: post@klinikk24.no

Du kan også booke time for videokonsultasjon ved å trykke på timebestilling i hovedmenyen.

Da ønsker vi bare å avslutte med God Påske!

Ta vare på hverandre og følg myndighetenes råd om sosial distansering og hygienetiltak.

Mvh

André

På vegne av alle oss på Helsehuset K24