Kampsport

VELG DITT MEDLEMSKAP

Ved bestilling vil du motta en oppstartsfaktura for resterende dager inneværende måned + hele påfølgende mnd på e-post. Deretter gjelder løpende avtale med trekk via avtalegiro.

NB! benytter BankID for elektronisk signering av avtalegiroavtalen. Ha derfor BankID på mobil eller BankID på brikke tilgjengelig!

Alle under 16 år og medlemmer hvor andre skal betale medlemskapet: Foresatt/Sponsor må registrerte seg underveis i innmeldingsprosessen.

OBS! Det må da benyttes denne linken:

  • Sponsormedlemskap

    Skal noen andre betale for medlemskapet ditt ? Velg denne, deretter medlemskap og følg instruksene i innmeldingsskjemaet

  • Bedriftsmedlemskap

    Velg denne om du har en sponsorkode fra arbeidsgiver.
Goder for samtlige medlemskap

Behandlingsgaranti 24t.
Tilgang på personlig terapeut ved spørsmål om helse.

 

Som medlem vil du nyte godt av samarbeidet mellom Kampsport, Crossfit og K24 Trening.

Alle medlemskap kan oppgraderes slik at du får tilgang til alle økter på crossfit, kampsport og styrketrening.

 

Alle nye medlemmer kan kontakte vår headcoach for en individuell samtale og introduksjonstime der vi kartlegger deres behov.

Medlemskapet har 6 måneders bindingstid og 2 måneders oppsigelse om ikke annet er spesifisert. Barnemedlemskap har normal oppsigelsestid på 1 måned. 

Priser & informasjon

Tromsø kampsportsenter

bli medlem

tromsø kampsportklubb

Tromsø Kampsportsenter (TKS) samarbeider tett med Tromsø kampsportklubb.

I tillegg til den månedlige trengingsavgiften/medlemskapet som du tegner hos TKS må du også betale en årlig medlemskontingent til Tromsø kampsportklubb.

Dette gjøres ved å lage en profil på minidrett.no og søke medlemskap i Tromsø Kampsportklubb. Er den som trener under 15 år så må foreldre lage profil og legge til sitt barn i profilen for så å søke barnet som medlem.

Kostnadene for medlemskap i Tromsø kampsportklubb er:

  • Barn kr 150,- pr år
  • Ungdom kr 250,- pr år
  • Voksne kr 350,- pr år

Fakturaen betaler du i minidrett.no.

Medlemskapet inkluderer forsikring og gratis deltakelse på arrangementer organisert av særforbundene til kickboxing, boxing, MMA, og BJJ.

Lurer du på hva Kampsport er? Ønsker du en ny, forbedret og morsommere treningshverdag?

VI TILBYR ALLE EN GRATIS INTROSAMTALE

Har du lyst til å trene hos oss men er usikker på hvilken treningsform og opplegg som passer deg? Book en gratis introsamtale.

Bestem deg nå! – og kom i gang ved å  booke en gratis introsamtale. Sammen legger vi en plan slik at du når dine mål. Virker det interessant med  Kampsport i gruppe, personlig trening og/eller veiledning innen kosthold og trening? Da vil en 20 minutters introsamtale med oss avdekke dine mål og forutsettninger. Vi gir deg våre anbefalninger om hvilken treningsform og intensitet som passer akkurat for deg. Samtalen er helt gratis og du kommer ikke til å svette i det hele tatt. Du investerer i tiden – vi byr på kaffen!

Informasjon

Lokaler og åpningstider

Tromsø Kampsportsenter (TKS) til i Storgata 5 i lokalene til Tromsø Sport & Eventsenter (Gamle tomgodslageret til Mack). Vi følger deres åpningstider.

Det vil alltid være åpent når du skal på en gruppetime.

 

Mandag-Torsdag 16:00-21:00
Fredag 16.00-19.00
Lørdag 10.00-14.00

Treningstider
Treningstider til Tromsø kampsportklubb finner du på våre timeplaner og i Boost appen som du får tilgang til som medlem. Her booker du timene.

Medlemskap
Du må ha Aktivt medlemskap hos Tromsø Kampsportsenter for å trene kampsport.

Se våre forskjellige medlemskap for å finne det som passer deg!

Utstyr

På nybegynnerparti trenger man ikke stille med eget utstyr, men på de vanlige gruppetimene i kampsport er det forskjellig krav til utstyr. På alle treninger stiller man med rent treningstøy og klipte negler.

Krav til utstyr etter kampsportgren

Tannbeskytter, legg-og vristbeskytter, susp og mma-hansker. I MMA anbefaler vi heldekkende og tettsittende treningsklær. Unngå glidelås og lignende som kan sette seg fast.
Krav: wraps, boksehansker, legg- og fotbeskytter og tannbeskytter. Ved sparring er det også krav til hjelm og susp.
Krav: wraps, tannbeskyttelse og boksehansker. Ved sparring er det også krav til hjelm og susp.
Krav: wraps, boksehansker, legg-og vristbeskyttelse og tannbeskytter. Ved sparring er det også krav til hjelm og susp.

grep og teknikker

BRASILIANSK JIU JITSU

Dette er en stilart innen grapplingfamilien hvor kampen for det meste foregår på bakken. Spesielle grep og teknikker som vektplassering og timing blir brukt til å kontrollere motstanderen.

Hos oss vil du finne treninger både med og uten GI (drakten som brukes i sporten). På de vanlige BJJ-treningene må man han GI for å kunne delta.

BJJ passer for de som liker å bruke teknikker og grep for å få kontroll på motstanderen på bakken, eller fra stående til bakke. Ikke undervurder sporten selv om det foregår på bakken, du kommer til å svette uansett!

Tromsø kampsportklubb har Nord-norges eneste svartbelte i BJJ som trener, og vårt lag ble i 2019 nest beste BJJ klubb i landet. 

 

MMA

MIXED MARTIAL ART

Mixed martial arts (MMA) er en kampsport som er en miks av flere kampsporter som tillater bruk av slag/spark- og grapplingteknikker både stående og på bakken.

Fordi MMA er en miks mellom flere kampsporter er treningene lagt opp med fokus på èn gren/kampsport per trening. Eksempelvis er det fokus på wrestling/bryting en dag mens neste dag er det stående slag og spark. Dersom du er glad i variert trening og liker å bruke hele kroppen er MMA midt i blinken. 

Vi har ett unikt trenerteam, med høy kompetanse på alle stilarter, og vi ønsker deg som vil satse velkommen til ett nytenkende og kvalitetsikret opplegg for den komplekse grenen MMA. 

Slag & spark

Kickboxing

Kickboxing er en stående stil der slag og spark er tillatt mot overkropp. Det er fokus på teknikk og lære hvordan man forsvarer seg mot en stående motstander.

Er du glad i å bruke armer og ben, bli mer smidig og lett på tå, da er dette noe for deg. Tromsø kampsportklubb har en av landets beste treningsmiljøer for konkurranseutøvere, og vi har flere mestere nasjonalt og internasjonalt innen boksing og kickboxing. Våre trenere har tilsammen 30+ års erfaring med kampgrenene

Bruk armene

Boksing

Stilen foregår stående og det er kun tillatt å bruke teknikker med armene mot sin motstander.

Selv om kun armteknikker er tillatt, er fotarbeid viktig for å flytte seg i forhold til motstander, du kan dermed forvente å bli sliten i både armer og ben. 

Tromsø kampsportklubb har en av landets beste treningsmiljøer for konkurranseutøvere, og vi har flere mestere nasjonalt og internasjonalt innen boksing og kickboxing. Våre trenere har tilsammen 30+ års erfaring med kampgrenene.

tilbud for Barn og unge

Vi har opplegg for barn helt til 3 år

Mellom 3 - 6 år

Minininja

Dette er en trening for de minste som er basert på en blanding av våre sporter og involverer mye akrobatikk og lek.

For å delta må man være medlem. Send mail til post@k24.no for spørsmål om tilgjengelighet.

Treningstider:
Se timeplan

Mellom 6 - 9 år

Nininjakids

På Ninjakids lærer barna teknikk fra de forskjellige kampsportene med akrobatikk og lek. Akrobatikk i treningen har vist seg å være positiv for mestring men også en gøy form for aktivitet. Ninjakids trener 1 gang i uken. 

For å delta må man være medlem. Send mail til post@k24.no om tilgjengelighet eller andre spørsmål.

Treningstider:
Se timeplan

Mellom 9 - 12 år

Barnekick

Barnekick er kickboxing for de mellom 9-12 år. Det er fokus på mestring og respekt for hverandre. Barnekick er en fin trening hvor barna får utvikle seg med øving og mestring. Barnekick trener 1 gang i uken, se timeplan for tidspunkt.

For å delta må man være medlem. Send mail til post@k24.no for spørsmål om tilgjengelighet og lignende.

Treningstider:
Se timeplan

Mellom 10- 15 år

BJJ / Kickboxing for ungdom

Vi har egne ungdomsparti hos oss, et i BJJ (brasiliansk jiu-jitsu, og et i kickboxing.

Dette er to flotte partier som alle er velkommen til å prøve. Vi er opptatt av egenutvikling og trivsel, det skal være gøy å trene! Ungdomspartiene trener 2 gang i uken, se våre timeplaner for treningstider.

 

Ungdom BJJ: Se timeplan
Ungdom Kickboxing: Se timeplan 

For å delta må man være medlem. Foresatte melder seg inn med å trykke her eller velge riktig medlemskap under bli medlem. Send oss deretter en mail til post@k24.no med navn, adresse, fødselsdato, mobil og mail på ungdommen som skal trene.

Nybegynnerkurs

Det er aldri for sent å komme prøve seg

grunnleggende

Nybegynner

Alle nybegynnerpartiene er en introduksjon til kampsportgrenen du har valgt. Du vil lære de grunnleggende teknikkene for sporten samtidig som du får deg en treningsøkt.

Se våre timeplaner for når din kampsportgren har nybegynnerparti.

Nybegynnerparti
Det er løpende opptak på nybegynnerpartiene, spørsmål om nybegynnerparti kan sendes til kampsport@k24.no

Info om kursene:
Alle grenene har to treninger i uken, se timeplanen.

Deltakelse/påmelding:
For å delta må du være medlem hos K24 med kampsportmedlemskap, du kan registrere deg ved å klikke på “Bli medlem”. Så lenge du får bekreftelse på at medlemskapet er godkjent, så har du plass på nybegynnerpartiet.

Har du noen spørsmål kan det sendes til kampsport@k24.no eller kom på en gratis prøvetime å snakk med oss på trening!

Timeplan

Gyldig fra 1.september